top of page
fullsizeoutput_cf4.jpeg

Kajak och konferens – ”Återställaren”

 

Nautopp Kajakcenter Grebbestad har 20 års erfarenhet kring inom kommersiell havspaddling. Guidat och utbildat paddlare nationellt och internationellt under dessa år. Vi tar vårt arbete seriöst och våra deltagares säkerhet och upplevelse har alltid varit vår högsta prioritet.

 

Kajakpaddlingsturen ”Återställaren” är en perfekt aktivitet för gruppen som önskar en lugn men ändå utmanande aktivitet så att hjärnan får ett avbrott och kreativiteten kan flöda. Att fysiskt men monotont insupa naturen ger den perfekta kombinationen för att återställa kropp och knopp antingen inför nästa sittning eller kvällens trivselaktiviteter.

 

Tidsåtgång: 2 - 3 timmar (per 25 personer)

 

Inkluderat: Erfarna havskajakguider, havskajak (fördelat på X antal tvåmanskajaker och X antal enmanskajaker), paddlar, kapell

Varje deltadeltagare tar själv med: Vattenflaska, vattentäta kläder (regnställ),

 

Passande gruppstorlek:

Den paddlande delen av gruppen kommer att vara omkring max 25 personer för trivsel och säkerhet så vi kan potentiellt köra 4 rundor under en dag alltså ca max 100 personer/dag. Två rundor förmiddag och två rundor eftermiddag. 

ÄR NI MÅNGA! Vi samarbetar med andra seriösa kajakguideföretag i vårt närområde så fråga oss gärna en gång för mycket, vi brukar lösa det mesta.

 

Pris/deltagare:

10 - 100 deltagare - 795 kr/deltagare (Dessa priser är med utgångspunkt från vår brygga i Grebbestad - vi kan dock också komma till er, fråga gärna om pris)

(Alla priser ex moms)

SKF-Logotyp.png
bottom of page