top of page
fullsizeoutput_a69_edited.jpg
68Tg+md3Ql2uvijhVS0zYw.jpg

Kajak och Tångsafari – ”Tång på tapeten”

 

Nautopp Kajakcenter Grebbestad har 20 års erfarenhet kring inom kommersiell havspaddling. Guidat och utbildat paddlare nationellt och internationellt under dessa år. Vi tar vårt arbete seriöst och våra deltagares säkerhet och upplevelse har alltid varit vår högsta prioritet. Vi har under flera år samarbetat med företaget CATXALOT och haft tångspecialist Linnea Sjögren som mentor.

 

Konferenspaddlingen ”Tång på tapeten” är en lärorik konferenspaddling med fokus på havets vackra trädgård, en framtidens näringskälla. Havskajaken får oss ut i den vackra skärgården där vi tränar kropp och sinne. Under vägen så får vi lära oss om de olika tång sorter som växer läng västkustens salta klipphällar. Vi lär oss att se skillnad och hur vi själva kan använda dessa havets- delikatesser.  Som pricken över i:et smakar vi på något som är tångkryddat och känner havets umami- kraft.

 

Inkluderat: Erfarna havskajakguider, havskajak (fördelat på X antal tvåmanskajaker och X antal enmanskajaker), paddlar, kapell och smakprover på tånginspirerade tilltugg.

Varje deltadeltagare tar själv med: Vattenflaska, vattentäta kläder (regnställ) samt extra tjocktröja.

 

Passande gruppstorlek: Den paddlande delen av gruppen kommer att vara omkring max 25 personer för trivsel, säkerhet och tångguidning. Med detta i tanke så kan vi max köra 2 rundor under en dag alltså ca max 50 personer/dag. En tur på förmiddagen och en tur på eftermiddagen. 

ÄR NI MÅNGA! Vi samarbetar med andra seriösa kajakguideföretag i vårt närområde så fråga oss gärna en gång för mycket, vi brukar lösa det mesta.

 

Pris/deltagare:

25-50 deltagare - 1295kr/deltagare 

(Alla priser ex moms)

SKF-Logotyp.png
bottom of page