Praktisk info "Cold Hawaii Sea Kayak Surf Camp" i Danmark.

Resan dit:

Vi rekommenderar att du bokar färjebiljett med Stena line som tar dig från Göteborg till Fredrikshavn. Resan tar ca 3,5 timme. Från Frederikshavn till Løkken har du sedan ca 50 minuter - 1 timme med bil att köra.

 

Boende:

Camping:

I området finns fler olika boendemöjligheter för alla planböcker. Nedan har vi listat en rad olika.

 

Övrigt boende:

Det finns även en del boende på Airbnb i området. 

Sommarstugor:

Dansk Sommerhus ferie

Feriepartner

Sol og Strand

Kajak & utrustning:

I priset ingår ej kajak och utrustning men du har 50% rabatt på hyra av plastkajak i samband med bokning. Bokar du hyrkajak hos oss ansvarar du själv för transporten av kajaken.

Övriga transportmöjligheter:

Flyg:

Närmaste flygplats är Ålborg Lufthavn som trafikeras av SAS och Norwegian.

Semester i Danmark i samband med Surfcampen?

Varför inte passa på att förlägga lite semesterdagar i området som heter "Jammerbugten" före eller efter Surfcampen. Kanske är ditt resesällskap inte sugen på att surfa med havskajak? Då finns det en mängd spännande aktiviteter att ägna sig åt i området. 

  • Vågsurfing: Det finns en mängd surfskolor i området men vi rekommenderar North Shore Surf som också erbjuder SUP. Det är en härlig känsla att surfa en bräda samtidigt som det ger bra vattenvana och en skön avslappnad känsla i kroppen - något som kommer till stor nytta även i en havskajak.

  • Lønstrup: En härlig liten by med många gallerier och små mysiga butiker. Ta en promenad upp till fyren "Rubjerg Knude" i det örken liknande landskapet.

  • Löpning, cykling och vandring: Det finns massor stigar och möjligheter för långa promenader längs stranden eller i klitlandskapet.

Avbokningsvillkor.

Nedan ser du våra vanliga avbokningsvillkor men pga Covid19 har vi valt att erbjua lite generösare villkor för 2021.

"Under våra utlandsresor råder andra avbokningsvillkor. Bokningen är bindande och ingen återbetalning görs. Dock har du 14 dagars ångerrätt. Du kan lämna över platsen till en annan deltagare vid samma datum för kursen. Kolla gärna med ditt försäkringsbolag vad de kan hjälpa dig med ifall du får förhinder eller blir sjuk"

Avbokningsvillkor 2021 pga Covid 19

Pga rådande pandemi har vi valt att erbjuda andra avbokningsvillkor för "Cold hawaii Sea Kayak Surf Camp":

1) Du betalar endast en anmälningsavgift på 995,- resterande belopp faktureras 60 dagar innan eventet. Bokar du dig senare än 60 dagar betalar du 995,- vid bokningstillfället och resterande belopp betalar du via en "Payment request" ( betal länk) så fort vi har registrerat din bokning. Med din anmälningsavgift säkrar du din plats då detta är ett väldigt populärt event med begränsade platser.

2) OM du skulle behöva avboka eventet för du alla pengar tillbaka utom din anmälningsavgift. Om restriktioner eller sjukdom gör det omöjligt för för dig att delta för du alla pengar tillbaka utom din anmälningsavgift. Du har också möjlighet att använda dig av punkt 3.

3) Om restriktioner gör att Nautopp inte kan genomföra eventet i Danmark erbjuder vi dig i första hand att flytta eventet till annan plats om möjligt eller flytta din bokning till 2022. Om detta inte är av intresse för dig får du dina pengar tillbaka utom anmälningsavgiften.