Rough Water Essentials

Nick Cunliffe

Rough Water Essentials på Väderöarna

En heldag på havet med Nick Cunliffe där du utvecklar din personliga kompetens i hög sjö! Kursen hålls i Grebbestad men dag 2 åker vi båt tur/retur till Väderöarna för spännande paddling i den yttre skärgården.

Utveckla din personliga tekniska färdighet under en dag tillsammans med Nick Cunliffe BCU Level 5 coach från Wales. Under dagen får du utvecklas i hög sjö i miljöer som tänjer på dina gränser. Vi går in på rock hoppning, kamrat- och egen räddningar samt problem lösning i de situationer som uppstår under dagen. Workshoppen är en del av Nick Cunliffe's egen workshop "Surviving the inpack zone/ Rough Water Essentials.
 

Förkunskaper

Får att vara med på kursen behöver du ha viss paddelvana men du behöver inte vara något proffs.
Du bör vara bekant med att ta dig ur din sittbrunn med huvudet under vattnet, någon typ av kamraträddning och känna dig som en stark del av en grupp.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som vill utveckla din personliga färdighet och prova tekniker och räddningar i miljöer som du kanske inte är så van vid men gärna vill känna dig trygg i framöver.
Kursen är perfekt för dig som vill ta tillfället i akt och paddla med en av Storbritanniens duktigaste coacher inom det Brittiska BCU systemet för havskajakguider och instruktörer.
Eftersom denna kursen inte följer ett redan bestämt innehåll från BCU som 3* och 4*star kan ni tillsammans med Nick komma överens om vad just ni i gruppen vill träna på.
Kursen blir på 4 star nivå men UTAN ledarskapsdelen som en vanlig BCU 4 star måste ha med. Passar perfekt för dig som inte nödvändigtvis vill utvecklas som ledare eller som inte jobbar med havspaddling professionellt i företag eller föreningar utan enbart vill få en personlig paddelteknisk utveckling.

Ingår i priset:

- 2 dagar på havet Nick Cunliffe

- Båtfärd tur/retur till Väderöarna 1 dag.
- inkluderar ej kajak och övrig utrustning men går så klart att hyra av oss.

Datum 2018:

17-18 Juli 

Viktig information

Vi träffas kl 09.00 dag 1 på Nautopp Kajakcenter Grebbestad. Dag 2 träffas vi på på kajen vid båten Donalda dag 1 kl 08.30 för lastning och båtfärd till  Väderöarna. 

Pris

2895 SEK

(Pris pr person/ 2 dagar) inklusiv båttransport 1 dag till Väderöarna.