Paddla från A till B

Vi hämtar dig

Själv guidad kajakäventyr 3 dagar med "pick up"

Upplev ett av västkustens absolut vackraste områden på denna 3 dagars själguidadepaddling. Under tre dagar paddlar ni i skärgården utanför Grebbestad och Fjälllbacka som klassas som ett av Sveriges finaste områden med klart vatten och ljusa sandstränder. Hyr fullt utrustade kajaker till detta själv guidade äventyr med transport tillbaka till startpunkten -då behöver ni inte paddla samma väg tillbaka.

Fjällbacka 3 dagar

Äventyret startar i Grebbestad hos oss på Nautopp där vi träffas över en kopp kaffe och går igenom kajaker, utrustning och kartan Under tre dagar kommer ni att uppleva en av västkustens absolut vackraste områden på denna 3 dagars paddling. Skärgården i Fjällbacka är den örikaste delen av Bohuslän. Här finns det många öar att utforska, snirkla sig emellan och fina sandstränder att bada och sola ifrån - perfekt för en långhelg borta från vardagen. Det är också i detta område ni hittar några av de absolut finaste tältplatserna och har störst chans att se säl. 

Detta ingår

Start paket: ( 2 tillval finns se nedan)

-Praktiska instruktioner på land om paddelteknik och säkerhet samt turförslag i området
-Fullt utrustad kajak inkl paddel, flytväst, kapell, pump
-Transport tillbaka till startplatsen i Grebbestad av oss - du behöver inte paddla samma väg hem!
* se viktig info nedan
-Rengöring och omhändertagande av all utrustning efter turen
-Lån av kartor, kartfodral och kompass och genomgång av rekommenderad rutt
-SMS varje kväll med väderleksprognos inför nästa dag.

Förkunskaper

Turen vänder sig till er som har paddlat lite tidigare och kan använda karta och kompass. Om du inte har tidigare paddelerfarenheter rekommenderar vi att du går vår grundkurs i havskajak eller tar en privatlektion. Det finns också möjlighet att hyra en privat guide första dagen.
Detta kajakhyrapaket sträcker sig över 3 dagar. Vi träffas på Nautopp Kajakcenter Grebbestad dag 1 kl 10.00 där ni får all utrustning och kajaker som passar er. Vi går sedan igenom kartan över en kopp kaffe innan ni packar kajakerna och börjar turen Vi hämtar er på eftermiddagen dag 3 för transport tillbaka till bilen.

Pris

- Pris pr person bas paket 3 dagar: 2400,-/ person
- Extra kostnad glasfiber kajak 3 dagar: 300,-/ kajak

OBS! PGA situationen med Covid19 har vi valt att inte inkludera hämtning för tillfället pga smittorisken. Du kan fortfarande boka paketet och ta del av övriga tjänster som ingår i paketet. Då hämtning uteblir i 2021 har vi reducerat priset till 1780,- SEK pr person! OM Covid19 situationen ändras och vi anser att det igen är lämpligt  att hämta personer kommer vi kontakta dig som har bokat detta paket.

Viktig info

- Turen startar fredagar (April - September) samt även måndagar  i perioden ( Juni - Augusti) och kan bokas online fram till 2 dagar innan avfärd. Vi återkommer till dig med en bekräftelse. Är du sugen på att starta kajakturen övriga dagar i veckan vänligen kontakta oss.

Anpassa din utrusting för din tur

Nedan kan du välja två typer av kajakrelaterade paket lösningar, "Camping kit" och "Kläd kit" för bästa komfort ute. 

 Tillval 1 "Campingkit"

Hyr ett campingkit med tält, stormkök mm - enkelt och smidigt!

Tillval 2 "Klädkit"

Spara dina egna kläder till lägerplatsen - hyr paddelkläder av oss för din egen säkerhet.