top of page

Paddla 5 dagar i Bohuslän

Vi hämtar dig när turen är slut

Foto: Roger Borgelid

Själv guidad kajakäventyr 5 dagar med "pick up"

Upplev hela Bohusläns norra skärgård under denna 5 dagars paddling i Grebbestad och Fjällbacka underbara skärgård. Turen börjar i Grebbestad och ni paddlar så långt söderut som ni orkar sen kommer vi och hämtar er! Om ni har en gedigen erfarenhet av kajakpaddling kan ni också välja att paddla norrut till Kosteröarna. Ni hyr fullt utrustade kajaker och kartor till detta själv guidade äventyr och ni har även möjlighet att både hyra till ett campingkit eller klädpaket till turen. I ett campingkit ingår all friluftsutrustning så som tält, liggunderlag, kök mm
I vårt klädpaket ingår paddelkläder från topp till tå allt du behöver för en skön, varm och säker kajaktur i Bohuslän på egen hand.

Grebbestad Fjällbacka, Hamburgsund eller Kosteröarna.

Önskar ni att semestra i skärgården under en längre tid så kommer detta paket att passa perfekt! Ert transportmedel är kajaken och en helt annan harmoni infinner sig när man reser på naturens villkor i en längre period. Turen börjar i Grebbestad på vårt kajakcenter och avslutas normalt omkring Hamburgsund beroende på ert tempo Har ni paddlat norrut och utforskat Kosteröarna hämtas ni i Strömstad.
I Grebbestad och Fjällbacka finns fina möjligheter till att utforska många idylliska öar och sandständer. I Hamburgsund är ett besök på Pipers glace ( glass bar och Cafe) ett måste. Har ni god erfarenhet och tagit er till Koster Sveriges enda marina national park har ni säkert sett massor av sälar. Turen avslutas med att vi hämtar upp er på lämplig plats och transporterar er tillbaka till Grebbestad.

Förkunskaper

Vi rekommenderar att du har paddlat tidigare och har kunskaper inom navigering. Det är också bra att ha tränat kamraträddning innan ni påbörjar denna tur. Möjlighet finns också att boka en privatlektion eller grundkurs innan start. Du kan också välja att boka en privat guide till hela eller delar av din tur.
Paddlar ni norrut från Grebbestad krävs bra väder och kunskap om kamraträddning då ni behöver passera vissa lite mer krävande passager. Paddlar ni söderut finns mer skyddade paddelvatten.

Detta ingår:

Start paket - (2 tillval finns se nedan)

- Praktiska instruktioner på land i paddelteknik och säkerhet samt ingående turförslag i området
- Fullt utrustad kajak inkl paddel, flytväst, kapell, pump
-Kartor med rekommenderad rutt och övernattningsplatser
-Transport från slutpunkten tillbaka till starten i Grebbestad- 

-Rengöring och omhändertagande av all utrustning efter turen
-Sms varje kväll med väderrapport

Pris

-Pris per person i singel eller dubbelkajak bas paket 5 dagar: 3995,-SEK ( singel eller dubbelkajak)
-Extra kostnad glasfiber kajak 300- för 5 dagar/ kajak

Viktig info

- Turen startar onsdagar eller lördagar  ( Maj - September) Paketet kan bokas online fram till 2 dagar innan avfärd. Vi återkommer till dig med en bekräftelse. Är du sugen på att starta kajakturen övriga dagar i veckan vänligen kontakta oss.

Anpassa din utrusting för din tur

Nedan kan du välja två typer av tillval till turen "Camping kit" och "Kläd kit" för bästa komfort ute. 

 Tillval 1 "Campingkit"

Hyr ett campingkit med tält, stormkök mm - enkelt och smidigt!

Tillval 2 "Klädkit"

Spara dina egna kläder till lägerplatsen - hyr paddelkläder av oss för din egen säkerhet.

bottom of page