Om oss

Viktig information:

Kursen leds av en BC Level 5 Coach från Wales och därför är kursen på engelska.

Under kursen får du möjlighet att förvara din kajak inomhus på vårt kajakcenter och hänga upp din utrustning för tork varje dag. Kursen som görs över 3 dagar som en övernattningstur i tält kan av naturliga skäl ej förvara och torka utrustningen på kajakcentret. Den teoretiska delan av kurserna sker inomhus i vår teorilokal med tillgång till kaffe/te - teori på kurser som sker som flerdagsturer sker teorin i fält.

Tider och mötesplats:

Kursen börjar varje dag kl 09.00 på Kajakcentret i Grebbestad och slutar omkring kl 17.00. Ha gärna din kajak packat för dagen ( ta med lunch ut) men du behöver inte vara klar och ombytt för paddling kl 09.00 utan vi träffas och går igenom dagen först. De kurser som inkluderar en dag på Väderöarna med "Donalda" har speciella mötestider just den dagen. Kolla med oss!

 

Avbokningsregler:
Vi har speciella avbokningsregler för våra kurser med guest coacher. Bokning på denna kurs är bindande! Ingen återbetalning vid avbokning eftersom platserna är begränsade och våra coacher har store resekostnader i samband med kursen. Dock får du gärna överlåta platsen till någon annan. Tack för din förståelse.