Corona besöksregler - Nautopp kajakcenter Grebbestad

HAR DU SJUKDOMSSYMTOM STANNA HEMMA

Hos  Nautopp

 

Vi är ett litet företag med stora ambitioner inför framtiden. Att framtiden kommer att ställa oss och alla i samhället inför speciella utmaningar är ett faktum. Denna gång heter den Corona eller Covid -19. Precis som vi på Nautopp förhåller oss till paddling på havet måste vi agera i dessa tider. Att höja blicken och läsa av terrängen, att planera våran framfart så att utmaningarna håller sig inom vår gemensamma kapacitetsnivå samt att vara redo för att anpassa oss efter det oförutsägbara. 

 

Vi är otroligt glada över att ha så många entusiastiska paddlare bakom oss som önskar att vara en del av våran framtida paddelresa. Vi förstår att Nautopp Kajakcenter Grebbestad och dess lokalitet har blivit som en hub för paddlare runt om i vårt land och även internationellt. Att vi kommer att agera som mellanlandning eller som utgångspunkt för kajakturer i Norra Bohuslän är en ära som i dessa tider ska tas med ansvar. För att göra denna tid med oss på bryggan och i butiken så säker och trygg som möjligt för oss som arbetar så väl er som besökare har vi nu några riktlinjer som vi önskar att alla förhåller sig till.

 

Tack på förhand och att ni är med oss!

Med vänlig hälsning/

Torbjörn och Kathrine med personal

Nautopp kajakcenter Grebbestad

 

NAUTOPPS PERSONALEN TVÄTTAR SINA HÄNDER REGELBUNDET UNDER ARBETSDAGEN ENLIGT FÖRESKRIFTER FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN. EN SJÄLVKLARHET ÄR ATT VI OCKSÅ STANNAR HEMMA OM VI HAR SJUKDOMSYMTOM.

 

In Check och betalning i butiken - dig som kund

 1. Tvätta dina händer - kund toaletten vid kortsidan av huset är öppen och görs rent flera gånger om dagen med desinficeringmedel. Händerna görs rent med tvål och ljummet vatten för att sedan noggrant torkas av med papper.

 2. 5 - 6 personer i butiken - För att begränsa oss alla för exponering i en trängre miljö så vill vi att man sticker in huvudet i butiken och frågar personalen innan man går in.

 3. Visa respekt - när vi rör oss tillsammans i trånga utrymmen ge varandra plats att röra sig.

 4. Eftertvätt -  tvätta gärna era händer efter besöket också.

Säkra upp butiksmiljön - Nautopp

 1. Kundtoaletten görs rent regelbundet enligt schema. Toalettstol, handfat, handtag, tvålbehållare, pappersbehållare, soptunna, spegel och exponerade ytor görs grundligt rent med desinfektionsmedel. Papper och tvål fylls på regelbundet.

 2. Entre med trappräcke och ytterdörr till butik desinficeras vid mitt på dagen och vid stängning varje dag.

 3. Expedieringsyta med kassadisk och kortläsare samt gästdator desinficeras flera gånger om dagen.

 

 

Säkra upp bryggmiljönmiljön - Nautopp

 1. Aktivitetsutrustning så som paddlar, sittbrunnsarger, säkerhetshandtag, packluckor tvättas som vanligt efter användning samt desinficeras av av Nautopps personal.

 

 

Samling innan avfärd 

 1. Indelning av separata grupper och genomgångar vid uthyrning, kurser, turer och annat sker på bryggan ute i friska luften var grupp för sig. 

Av och ombokning 2020!

Pga rådande corona situation i samhället erbjuder vi dig som kund att du fritt kan omboka din aktivitet eller hyra av kajak till ett senare tillfälle i 2020 eller 2021 utan läkarintyg. Dvs att du kan flytta ditt bokade datum framåt vid sjukdom eller andra restriktioner som gör att du inte kan besöka oss. Önskar du att göra en avbokning gäller våra ordinarie avbokningsvillkor. 

För resor och kurser med guest coacher gäller ordinarie avbokningsvillkor.

Det var lite av hur vi tycker att vi kan samspela på land innan vi ger oss ut och gör det vi älskar nämligen att paddla kajak.

Kom alltid ihåg i de jobbigaste tider att lyssna till naturen:

 

The earth has music for those who listen.

William Schakepeare

Contact us:

Nautopp Kajakcenter Grebbestrad

Småbåtshamnen, Svinnässidan

45702 Grebbestad

Phone center: +46(0)525 109 30

Mobile: +46(0)732 63 25 63 

E- mail: mail@nautopp.com

Opening hours costumer service: See About us/opening hours

 • Facebook - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle