top of page

Corona besöksregler - Nautopp kajakcenter Grebbestad

HAR DU SJUKDOMSSYMTOM STANNA HEMMA

Hos  Nautopp

 

Vi är ett litet företag med stora ambitioner inför framtiden. Att framtiden kommer att ställa oss och alla i samhället inför speciella utmaningar är ett faktum. Denna gång heter den Corona eller Covid -19. Precis som vi på Nautopp förhåller oss till paddling på havet måste vi agera i dessa tider. Att höja blicken och läsa av terrängen, att planera våran framfart så att utmaningarna håller sig inom vår gemensamma kapacitetsnivå samt att vara redo för att anpassa oss efter det oförutsägbara. 

 

Vi är otroligt glada över att ha så många entusiastiska paddlare bakom oss som önskar att vara en del av våran framtida paddelresa. Vi förstår att Nautopp Kajakcenter Grebbestad och dess lokalitet har blivit som en hub för paddlare runt om i vårt land och även internationellt. Att vi kommer att agera som mellanlandning eller som utgångspunkt för kajakturer i Norra Bohuslän är en ära som i dessa tider ska tas med ansvar. För att göra denna tid med oss på bryggan och i butiken så säker och trygg som möjligt för oss som arbetar såväl er som besökare har vi nu några riktlinjer som vi önskar att alla förhåller sig till.

 

Tack på förhand och att ni är med oss!

Med vänlig hälsning/

Torbjörn och Kathrine med personal

Nautopp kajakcenter Grebbestad

Handla i butiken riktlinjer och åtgärder:

I butiken på kajakcentret begränsar vi antalet kunder inomhus till max 2 personer. Vi tycker detta antal i butiken samtidigt är ett bra riktmärke för att kunna hålla god och säker avstånd på 2 meter till varandra. Du som kund kan hjälpa oss med detta genom att kolla hur många som finns på plats när du kommer och vänta utanför en stund ifall det är fler än 2 personer inne vid ankomst. Tillsammans hjälps vi åt och respekterar situationen.

Öppettider hittar du här

 

Själv i butiken?

Ring, maila eller skicka ett sms ( 0732 63 25 63 / mail@nautopp.com) om du vill komma in i butiken och vara ensam på plats.

Vi avsätter en bokat tid åt dig då du är själv i butiken utan andra kunder. Vi hjälper dig så gott vi kan samtidigt som vi håller fysisk avstånd på 2 meter. Vi spritar av mellan varje kund. Vill du titta på produkter utomhus tar vi gärna ut saker på bryggan åt dig.

 

Generella riktlinjer vid ankomst:

Våra kajakkurser och guidade kajakturer samt kajakuthyrningen rullar på som vanligt med förbokning på www.nautopp.com. Vi har dock infört extra riktlinjer där vi så klart håller avstånd och spritar av utrustning efter bruk.

 

Riktlinjer när du kommer till oss:

 1. Tvätta händerna på kundtoaletten runt hörnet

 2. Använd plasthandskar  eller sprita av händerna  samt munskydd

 3. Håll avstånd min 2 meter

 4. Släng  plasthandskar och munskydd på anvisad plats

 5. Tvätta händerna efter besöket

 6. Handsprit finns vid disken!

 

Kom ihåg att vi även har webbutik på www.nautopp.com där en stor del av våra produkter finns ifall du vill shoppa på kajakcentret men vill samtidigt stanna hemma. Självklart jobbar vi inte om vi har symptom Vi förväntar oss det samma av dig 😊

 

Åtgärder och riktlinjer kajakkurser, guidade turer och kajakuthyrning.

 1. Våra kajakkurser och guidade turer samt kajakuthyrning rullar på som vanligt och förbokas på www.nautopp.com.

 2. Alla samlingar och genomgånger sker utomhus med god avstånd. Handtvättsmöjligheter finns alltid på plats på kajakcentret. 

 3. Aktivitetsutrustning så som paddlar, sittbrunnsarger, säkerhetshandtag, packluckor tvättas som vanligt efter användning samt desinficeras av av Nautopps personal.

Allmänna åtgärder på Nautopp Kajakcenter Grebbestad - för din säkerhet!

 1. Kundtoaletten görs rent regelbundet enligt schema. Toalettstol, handfat, handtag, tvålbehållare, pappersbehållare, soptunna, spegel och exponerade ytor görs grundligt rent med desinfektionsmedel. Papper och tvål fylls på regelbundet

 2. Kassadisk och kortläsare samt gästdator desinficeras flera gånger om dagen.

 3. Nautopps personal tvättar sina händer ofta och jobbar med munskydd/visir 

 4. Självklart jobbar vi inte om vi har symtom.

 

Av och ombokning 2021!

Pga rådande corona situation i samhället erbjuder vi dig som kund att du fritt kan omboka din aktivitet eller hyra av kajak till ett senare tillfälle i 2021 eller 2022 utan läkarintyg men vi ber dig att endast göra detta vid symptom eller vid restriktioner som gör att du inte kan resa till oss. Vi är ett litet företag och det innebär stora konsekvenser för oss och våra guider och instruktörer om deltagare måste flyttas till andra datum som många andra hade valet boka.  Dvs att du kan flytta ditt bokade datum framåt vid sjukdom eller andra restriktioner som gör att du inte kan besöka oss. Önskar du att göra en avbokning gäller våra ordinarie avbokningsvillkor. Observera också att om du väljer att göra en ombokning kan du inte längre avboka och få några pengar tillbaka i framtiden men du kan fortfarande omboka igen vid symptom..

För resor och kurser med guest coacher gäller ordinarie avbokningsvillkor - se respektive aktivitet.

!!Info omkring vad som häller om du är turist i Sverige från utlandet hittar du här !!

The earth has music for those who listen.

William Shakespeare

bottom of page