Rough Water Handling på Väderöarna

En2 dagars kurs på havet med James Stevenson där du utvecklar din personliga kompetens i hög sjö! Kursen hålls i Grebbestad men en av dagarna som lämpar sig bäst åter vi båt tur/retur till Väderöarna för spännande paddling i den yttre skärgården.

Utveckla din personliga tekniska färdighet under 2 dagar tillsammans med James Stevenson BCU Level 5 coach från Wales. Under dagen får du utvecklas i hög sjö i miljöer som tänjer på dina gränser. Vi går in på rock hoppning, kamrat- och egen räddningar samt problem lösning i de situationer som uppstår under dagen.
 

Förkunskaper

Får att vara med på kursen behöver du ha viss paddelvana men du behöver inte vara något proffs.
Du bör vara bekant med att ta dig ur din sittbrunn med huvudet under vattnet, någon typ av kamraträddning och känna dig som en stark del av en grupp.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som vill utveckla din personliga färdighet och prova tekniker och räddningar i miljöer som du kanske inte är så van vid men gärna vill känna dig trygg i framöver.
Kursen är perfekt för dig som vill ta tillfället i akt och paddla med en av Storbritanniens duktigaste coacher inom det Brittiska BCU systemet för havskajakguider och instruktörer.
Eftersom denna kursen inte följer ett redan bestämt innehåll från BCU som 3* och 4*star kan ni tillsammans med James komma överens om vad just ni i gruppen vill träna på.
Kursen blir på 4 star nivå men UTAN ledarskapsdelen som en vanlig BCU 4 star måste ha med. Passar perfekt för dig som inte nödvändigtvis vill utvecklas som ledare eller som inte jobbar med havspaddling professionellt i företag eller föreningar utan enbart vill få en personlig paddelteknisk utveckling.

Ingår i priset:

- 2 dagar på havet James Stevenson

- Båtfärd tur/retur till Väderöarna 1 dag.
- inkluderar ej kajak och övrig utrustning men går så klart att hyra av oss.

Datum 2019:

15-16 Juli 2019

Viktig information

Vi träffas kl 09.00 på Nautopp Kajakcenter Grebbestad dag 1 där vi sedan paddlar över kajaker och utrustning till båten som ligger på andra sidan kajen och lastar allt om bord.

Dag 2 träffas vi kl 09.00 på Nautopp Kajakcenter Grebbestad och börjar kursen där - om inget annat avtalas.

Pris

3200 SEK

(Pris pr person/ 2 dagar) inkl båttransport 1 dag till Väderöarna.

Contact us:

Nautopp Kajakcenter Grebbestrad

Småbåtshamnen, Svinnässidan

45702 Grebbestad

Tel: +46(0)525 109 30

Mobil: +46(0)732 63 25 63 

E- post: mail@nautopp.com

Öppettider kundservice: Se öppettider!

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle