top of page

Rough Water Handling....

Rough Water Junkie 

En skummande kajakkurs på havet med Torbjörn Söderholm där du utvecklar din personliga kompetens i hög sjö! Kursen hålls i Grebbestad i område omkring "Tjurpannan" ett ökänd område på västkusten som i stort sett alltid bjuder på utmanande paddling

Utveckla din personliga tekniska färdighet under en dag tillsammans med Torbjörn Söderholm BC Advanced Sea Kayak Leader / ISKGA Advanced Guid. Under dagarna får du utvecklas i hög sjö i miljöer som tänjer på dina gränser. Vi går in på rock hoppning, kamrat- och egen räddningar samt problem lösning i de situationer som uppstår under dagen.

Förkunskaper

Får att vara med på kursen behöver du ha viss paddelvana men du behöver inte vara något proffs.
Du bör vara bekant med att ta dig ur din sittbrunn med huvudet under vattnet, någon typ av kamraträddning och känna dig som en stark del av en grupp.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som vill utveckla din personliga färdighet och prova tekniker och räddningar i miljöer som du kanske inte är så van vid men gärna vill känna dig trygg i framöver. Kursen är ett perfekt nästa steg uppåt från "Boat Handling Sunday" eller som uppvärmning inför "Cold Hawaii Sea Kayak Surf Camp"

Ingår i priset:

- 1 dag 10.00 - 17.00 på havet med Torbjörn Söderholm eller instruktör med samma kompetens
- Inkluderar lån av lämplig plast kajak och lån av paddeldräkt/ neoprendräkt/jacka

Viktig information

Vi träffas kl 10.00 på Nautopp Kajakcenter Grebbestad innan vi kör en kort sträcka till iläggningsplatsen. Kursen genomförs med min 2 deltagare och max 6.

Pris

1795 SEK

(Pris pr person

bottom of page